Vill du träffa andra trädgårdsintresserade, njuta av besök i härliga trädgårdar och möta fantastiska trädgårdspersonligheter. Kom och låt dig inspireras av våra föredrag, kurser, trädgårdsvandringar, dagsutflykter och trädgårdsresor. Du kan också delta aktivt i Linnéfirandet, odlartävlingen eller vårt trädgårdscafé.

Uppsala TrädgårdsSällskap (UTS) bildades 1862 på initiativ av direktören vid Botaniska trädgården Fredrik Pettersson och trädgårdsdirektör C J Wallin vid Trädskolan. Då liksom nu strävar vi efter erfarenhetsutbyte mellan fritidsodlare och trädgårdsmästare i Uppsala med omnejd.


fredag 9 december 2016

Program 2017

Snart är året slut och vi blickar nu framåt mot ett nytt spännande program för 2017 som snart skall gå till tryck.
Vi har fått många förfrågningar via mail gällande ett föredrag med Sara Bäckmo.

I dagsläget kan vi ej ta emot bokningar till detta då vi vill ge samtliga medlemmar samma chans att anmäla sig till detta mycket spännande föredrag. Så fort programmen kommer ut ( i början av året)kommer information på vår hemsida och blogg ligga om hur man anmäler sig.
Det är begränsat med platser och förtur ges till de som är medlem i Uppsala TrädgårdsSällskap. Är du inte medlem kan vi rekommendera ett medlemskap till dig själv eller någon annan i julklapp.Gåvan som räcker ett helt år. Vårt program för 2017 är bättre än någonsin..!
Du får 6 nummer av tidningen Hemträdgården per år, kan delta i Sällskapets aktiviteter och få fri rådgivning av riksförbundets trädgårdsrådgivare

Du blir medlem genom att betala in 290 kr (+30 kr för familjemedlem) till pg 1215-3, betalningsmottagare Riksförbundet Svensk Trädgård. Ange Uppsala TrädgårdsSällskap samt namn och adress.

2 kommentarer:

 1. Hej, jag undrar hur får man ett program. Kan man hämta det eller beställa ett?
  Med vänlig hälsning Fredrik

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej
   Som medlem får man automatiskt vårt program i början av året. Är man inte medlem så kan man se det via vår hemsida www.uppsalats.se eller här i bloggen. Vi finns även på Facebook.

   Med vänlig hälsning
   Paula, UTS

   Radera