Vill du träffa andra trädgårdsintresserade, njuta av besök i härliga trädgårdar och möta fantastiska trädgårdspersonligheter. Kom och låt dig inspireras av våra föredrag, kurser, trädgårdsvandringar, dagsutflykter och trädgårdsresor. Du kan också delta aktivt i Linnéfirandet, odlartävlingen eller vårt trädgårdscafé.

Uppsala TrädgårdsSällskap (UTS) bildades 1862 på initiativ av direktören vid Botaniska trädgården Fredrik Pettersson och trädgårdsdirektör C J Wallin vid Trädskolan. Då liksom nu strävar vi efter erfarenhetsutbyte mellan fritidsodlare och trädgårdsmästare i Uppsala med omnejd.


fredag 16 november 2018

Igår, torsdagen den 15/11, var det så äntligen dags att skapa våra egna vinterkransar. Vi var nio förväntansfulla deltagare som möttes upp strax innan kl. 18. Tre timmar senare var vi nio mycket nöjda men trötta deltagare.
Vi hade en underhållande, lärorik och väldigt trevlig kväll tillsammans med varandra och floristen Jenny Törnlund. Många bra tips och tankar delades ut och vi insåg ganska snart att det finns otroligt mycket att lära sig inom detta område.

Jag tror att vi är flera som kommer försöka vidareutveckla vår kreativitet och vi kommer nog få se fler kransar än vanligt i och runt Uppsala i vinter.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar